Vlonderschroeven
Geen artikelen € 0,00  |  Bestellen
Help  |  Inloggen  |  Registreren

Disclaimer

Disclaimer

Deze webshop en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Vlonderschroeven.com. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Vlonderschroeven.com.

 

De op deze webshop getoonde informatie wordt door Vlonderschroeven.com met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

 

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Vlonderschroeven.com behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

 

De afbeeldingen, teksten en de overige grafische vormgeving van onze website is auteursrechtelijk beschermd. Het is derhalve niet toegestaan om, zonder toestemming van Vlonderschroeven.com, (onderdelen van) de website te kopiëren, openbaar te maken en/of wijzigingen op de website aan te brengen.

 

Voor klachten en/of opmerkingen kunt u mailen naar: info@vlonderschroeven.com